ESSB Quality Consulting
Meniu
Eficienta, Seriozitate, Succes, Beneficii

ESSB Quality Consulting


C

Certificarea ISO presupune implementarea unor standarde de calitate ISO și eficientizarea proceselor interne și a managementului.

O certificare ISO indică faptul că un producator, un furnizor de servicii sau un comerciant îndeplinește o serie de cerințe elaborate de Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO).

Obținerea unui certificat ISO implică trecerea graduală printr-un proces detaliat de analiză, îmbunatățire, testare și obținere a unui nivel ridicat de calitate procesuală și operațională, alături de ținerea permanentă a evidenței acțiunilor prin intermediul unei documentații elaborate.

Aceste etape pot fi elaborate inițial de către o firmă de consultanță ISO sau de către un consultant ISO, ca urmare a unui proces de implementare ISO, fiind astfel mai ușor pentru compania dvs. să mențină aceste procese la nivelul cerut de standard.

Fie că este vorba de activități industriale care au ca rezultat producerea de valve regulatoare sau de elaborare de software pentru cercetarea științifică, ISO este organizația care stabileste standardele de conformitate și calitate.

Retineți că niciodată două companii nu sunt exact la fel, astfel trebuie să existe o individualizare a procesului de implementare și certificare ISO. Compania de consultanță ESSB Quality Consulating va aborda fiecare contract cu deplină implicare și seriozitate, acordand atenție maximă detaliior specifice fiecărei companii, ajutnâd astfel la dezvoltarea și implementarea unui sistem de management al calității perfect croit pentru activitățiile companie dumneavoastră.

mp3 database pdf database mp3 database pdf database