ESSB Quality Consulting
Meniu
Eficienta, Seriozitate, Succes, Beneficii

ESSB Quality Consulting


I

ISO 9001 este standardul care oferă un set de cerințe standardizate pentru sistemul de management al calității, indiferent de obiectul de activitate al organizației, de mărimea ei, de tipul de proprietate.

ISO 9001 este acceptat la nivel mondial ca fiind standardul de referință pentru asigurarea calității produselor și serviciilor în relația producator/prestator-client.

De ce au companiile nevoie de certificare ISO 9001?

Presiunile pieţei
Multe organizaţii decid să obţină certificatul ISO 9001 deoarece acesta reprezintă o garanţie a calității sistemului de management pentru potenţialii clienţi. O companie care are un sistem de calitate a managementului certificat poate îndeplini cerinţele clienţilor mai bine decât o companie fără această acreditare. De asemenea, multe organizaţii cer ca toţi colaboratorii lor să posede certificatul ISO 9001.
Eficienţa în cadrul companiei şi beneficii în producție
Unele organizaţii urmăresc implementarea ISO 9001 deoarece a fost dovedit de-a lungul timpului că acesta determină o îmbunătăţire a performanţelor şi a eficienţei, precum şi creşterea profitului.

Ce beneficii au companiile în urma certificării ISO 9001?

Urmare a implementării standardului ISO 9001 în cadrul unei companii, aceasta beneficiază de o multitudine de avantaje, printre care putem enumera:

  • Realizarea unor proceduri mai bine definite È™i documentate care fluidizeaza procesele interne ale organizaÈ›iei, cu efect benefic asupra rezultatelor finale;
  • Luarea de acÈ›iuni corective ori de cate ori apar defecte, scăzând în consecință rata de defecte;
  • Prin acÈ›iunile preventive defectele sunt depistate mai rapid, fiind corectate la un cost mult mai mic;
  • Definirea documentată a procedurilor È™i revizuirea managementului permit identificarea practicilor vechi È™i ineficiente, precum È™i înlăturarea acestora;
  • AngajaÈ›ii noi beneficiază de procedurile documentate, integrandu-se mai uÈ™or în fluxul operaÈ›ional al organizaÈ›iei
  • OrganizaÈ›iile își pastrează cota de piață într-un mediu puternic concurenÈ›ial, putând câștiga noi segmente de piață, cu efect direct asupra creÈ™terii vânzărilor È™i a profitului.

De ce să alegeți implementarea ISO 9001 cu compania nostră de consultanță?

ESSB Qualty Consulting ofera servicii de documentare, instruire, implementare, menținere și îmbunătățire a sistemului de management al calității din cadrul organizației în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001.

Serviciile noastre de consultanță ajută companiile să înțeleagă și să asimileze cât mai rapid și eficient cerințele standardelor de management, cu costuri minime atât materiale, cât și umane.

Consultanții noștri participă la realizarea de audituri interne în cadrul activității organizației dumneavoastră, precum și la stabilirea și implementarea măsurilor corective necesare pentru stingerea deficiențelor constatate.

Cât costă implementarea unui sistem ISO 9001?
Contactați-ne pentru a vă face o ofertă de preț, funcție de proiectul dumneavoastră.

Cât durează implementarea unui sistem ISO 9001?

Realizăm serviciile noastre de documentare într-un termen de comun acord stabilit cu dvs, funcție de nevoile dvs. Acest termen nu poate fi mai mic de 7 zile.

Termenul optim pentru documentarea și implementarea unui sistem de management al calității este de 3-4 luni de zile.

Companiile beneficieză de asistență la certificarea ISO 9001?

În vederea certificării ISO, pe piață activează multe organisme de certificare ISO. Echipa de consultanță va analiza împreună cu echipa managerială a companiei d-voastră ofertele de certificare existente și va recomanda compania care se potrivește cel mai bine stilului și bugetului dumneavoastră.

ESSB Qualty Consulting colaborează cu oricare organism de certificare funcție de nevoile și resursele dumneavoastră.

Cum să asigurați eficiența continuă a sistemului ISO 9001 după certificare?

Una dintre cerințele standardului ISO 9001:2015 este aceea de îmbunătățire continuă a sistemului calității. Astfel, după certificarea acestora, menținerea și îmbunătățirea este o obligație ce va revine companiei.

Echipa nostră de consultanți va acorda sprijin companiei în mentenanța sistemului de management.

Contactați-ne pentru a vă face o ofertă de preț, funcție de proiectul dumneavoastră.

Este nevoie de recertificarea sistemelor ISO 9001:2008?

Organizația Internațională de Standardizare (ISO) a publicat a 5-a ediție a Standardului de Management al Calității ISO 9001:2015. Actuala ediție a standardului clarifică unele cerințe și le corelează cu cerințele Standardului de Mediu ISO 14001.

În septembrie 2015 se împlinesc 36 de luni de la publicarea ISO 9001:2015, în consecință, conform prevederilor ISO, orice certificat ISO emis în conformitate cu ISO 9001:2008 nu mai fi valid.

Toate companiile care au implementat vechiul standard ISO 9001:2008 vor trebui să își revizuiască sistemul existent.

Contactați-ne pentru mai multe detalii.

mp3 database pdf database mp3 database pdf database